Hemsida i WordPress

I dagsläget räcker det inte bara att man som företag har en webbsajt, utan man behöver en attraktiv, användarvänlig och genomtänkt sådan. Framgångsrika företag ser webbsajten som sin bästa säljare. Informationen ska vara lätt att komma åt och förpackade i hög användarvänlighet.

WordPress

Vi jobbar med WordPress som plattform där vi har stor kompetens. Vi bygger alltid ett tema från grunden och gör inga specialanpassningar utifrån befintliga teman som oftast inte är gjorda för vidareutveckling och framtidsunderhåll för er dig som kund kan bli väldigt jobbigt.

Kärlek till kod

Vi älskar att utveckla och tar gärna oss an rollen som en aktiv partner med att komma med bra idéer kring hur vi ska bygga er kommande webbsajt. Under projektets gång sker alltid en aktiv dialog med dig som kund och vi svarvar fram sajten till just den unika produkten som blir er sajt. Tveka inte att kontakta oss med frågor och funderingar!

Vi hjälper er att ta fram en layout för ert webbprojekt. Med kompetens i färg och form kan vi på ett effektivt sätt ta fram en design som passar er webbplats.

Mobile-first

Att vi utvecklar en responsiv webbsajt är en självklarhet. Idag behöver sajter fungera över en mängd olika enheter och eftersom de mobila enheter håller på att bli vår överlägset främsta surfenhet jobbar vi med metodiken mobile-first, vilket innebär att man ser till att sajten byggs utifrån mobilen i första hand.

Kontakta oss här >>

Kommentarer inaktiverade.