Tjänster

E-handel med Jetshop

Vi har mångårig erfarenhet i att bygga e-handelssajter och som designpartner till Jetshop så får du som kund inte bara vår breda kunskap gällande framtagande av en bra e-handel utan även en plattform som är en stabil grund, enkelt att anpassa och redo att bygga ut.

Läs mer

Hemsida i WordPress

I dagsläget räcker det inte bara att man som företag har en webbsajt, utan man behöver en attraktiv, användarvänlig och genomtänkt sådan. Framgångsrika företag ser webbsajten som sin bästa säljare.

Läs mer

Webbutveckling

Utveckling av hemsidan så att den följer senaste standarderna och trenderna. Mindre redesigns med jämna mellanrum och och utvecklande av funktioner.

Läs mer

Foto & Bildbearbetning

Fotografering av önskemåls enliga objekt och miljöer för främst webben. Redigering och förbättring av redan befintliga fotografier.

Läs mer

Copywriting

Att kommunicera budskap i textform, på ett effektivt, tilltalande och tydligt vis, är inte alltid oproblematiskt. Något som på förhand kan kännas självklart, kan i själva verket skapa huvudbry, när tankarna skall förmedlas i skrift.

Läs mer

Grafisk Design

I linje med era önskemål och visioner, framställer vi exempelvis: tilltalande logotyper, ikoner och era grafiska budskap.

Läs mer

Videoproduktion

Filmning och efterbearbetning av enklare videoproduktioner. En kort men intensiv videoproduktion är klockrent i marknadsföringssyfte.

Läs mer

Sociala Medier

Vi hjälper er att strukturera ert arbete på de olika plattformarna, för att ni effektivt skall nå ut – samt stärka er image. Det är viktigt att synas, samt att synas rätt.

Läs mer

Rådgivning & Konsultation

Ta del av vår expertis i uppstarten av olika projekt. Här kan vi sitta med som ett aktivt bollplank i ert ideéarbete.

Läs mer

Kommentarer inaktiverade.