Anlita oss som konsulter

När det handlar om att omvandla kreativa visioner till imponerande webbutvecklingsprojekt, är vi ert ultimata frontend team. Vi har en imponerande portfolio på över 50 framgångsrika projekt inom e-handel med skräddarsydda frontend-lösningar för båda små och stora företag.

simon

Simon Ebeling – Senior frontend-utvecklare

Han har ägnat åratal åt att behärska React, det mest kraftfulla verktyget för modern webbutveckling. Hans expertis sträcker sig från att omsätta komplexa designskisser till ren och effektiv kod. Med Simons fingertoppskänsla för användarvänlighet och hans förmåga att optimera kod och prestanda kommer projekten i mål med rätt resultat.

  • Frontend-utvecklare

Lena Ebeling – UX-designer och teknisk projektledare

Lena är hjärnan bakom de fantastiska visuella elementen som får era besökare att stanna och utforska. Hennes passion för design och hennes öga för detaljer ger projekten den estetiska kanten. Dessutom är Lena en utmärkt projektledare som säkerställer att projektet håller sig på rätt spår, från start till mål. Hon har dessutom hög teknisk förståelse med erfarenhet från ett 30-tal e-handelsprojekt.

  • UX-designer
  • Teknisk Projektledare
  • E-com manager
lena

Anlita oss enskilt eller som team

Vi kan både anlitas som enskilda konsulter, men vi är väldigt kraftfulla som ett team. Lena har en hög teknisk förståelse i sin roll som designer eller projektledare tack vare närhet till hennes alldeles egna frontendutvecklare.

Ett Team som Tar Er från Skisser till Verklighet

Tillsammans är vi den kompletta paketlösningen. Vi har en beprövat track record av att leverera imponerande frontend-projekt inom e-handel. Från de första skisserna till färdig kod, tar vi er igenom hela processen med smidighet och professionalism.

Så om ni letar efter ett team av experter som kan göra er projekt till något utöver det vanliga, är vi ett effekt val. Sitter ni på någon form av plattform idag och behöver frontend-expertis? Kontakta oss idag och låt oss förvandla era visioner till verklighet. Er digitala framgång är vår passion.

Hör av dig till oss

Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss.

Är redo att sätta igång ditt projekt direkt? Hör av dig så lyssnar vi mer än gärna på dina tankar.

Kontakta oss här

Kommentarer inaktiverade.