Kalaskungen

Kalaskungens ambition är att vara bäst i Sverige på barnkalas.  En ambition som gör att kalaskungen och detta projekt passat oss som handen i handsken.
Kalaskungen jobbar för att ha störst sortiment, bästa prisbilden och snabba leveranser men också en lättnavigerad sajt som resulterar i en trevlig köpupplevelse.

Läs mer

Nautiska Magasinet & Sea Life

Nautiska magasinet och Sea Life är två företag med samma ledning som säljer kläder och allt du behöver för ett marint liv. Tillsammans med kunden tog vi fram en design som vi implementerat på Jetshops responsiva ramverk. De två webbshopparna har samma design men olika huvudfärger och typsnitt.

Läs mer

Olssons Fiske

Olssons Fiske är en av Sveriges största återförsäljare av redskap och tillbehör för sportfiske. Vi fick möjligheten att implementera deras nya design i Jetshop Commerce.

Läs mer

Caparol

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför måleriprodukter av högsta kvalitet. Caparol som är en del av den tredje största färgkoncernen i Europa, har beslutat sig för att även börja sälja sina produkter på nätet.
Vi har fått äran att implementera deras design på Jetshops plattform. Projektet som var av modellen större innehöll en lång rad med skräddarsydd anpassning efter Caparols behov av en webbshop.

Läs mer

Better you

Better you ett företag som säljer kvalitativa naturliga kosttillskott. I detta projekt har kunden tagit fram en design som vi implementerat på Jetshops responsiva ramverk. Better you samarbetar med olika Profiler inom hälso svängen, och för det syftet har vi gjort en egen kategori där dessa profiler presenteras snyggt.

Läs mer

Flashwoman

Flashwoman har ett stort butiksutbud där de är inriktade på damkläder. Nu satsar de lite extra på sin webbkanal genom att lyfta med nyare design och en responsiv site. Vi har tagit fram designriktlinjer och sedan genomfört implementation för detta projekt.

Läs mer

Hepcat Store

Hepcat är en livsstilsbutik för alla som är intresserade av retrokultur; hot rods, swing, 50-tals rock'n'roll, punkrock och rockabilly. I samband med övergången till Jetshop så lanserades en nydesignad sajt som vi fick nöjet att implementera.

Läs mer