Fc Bayern München Fanclub Stenungsund

Grafisk DesignHemsidaWebbdesignWebbutveckling

Ni har väl inte missat FC Bayern München Fanclub i Stenungsund? Med ca 10 år på nacken och hela 70 st entusiastiska medlemmar är det den största supporterklubben för FC Bayern i hela Norden. Svårslaget! Något annat som är svårslaget är deras nya, klockrena hemsida som vi på Ebeling webbyrå fått äran att skapa.

Om projektet

Inte så otippat så ligger fokus på fotboll, fotboll och ännu mer fotboll. Utöver allt du velat veta om FC Bayern fanclub erbjuder hemsidan även det allra senaste uppdateringarna ifrån Champions League.

Med data ifrån ett externt API (från ligans egna hemsida) har vi alltså skapat en sida dedikerad till Champions League. Sidan innehåller information om gruppspelen, avspark, matchresultat, målgörare, laguppställningar och mer därtill. För att du inte ska missa någon match har startsidan numera också en nedräkning till kommande CL-matcher.

Mycket fokus har också legat på att skapa en hemsida som förmedlar en känsla av sann fotbollsglädje. Rent designmässigt en hemsida som andas FC Bayern men samtidigt har många moderna och genomtänkta inslag för att skapa ett stilrent och seriöst intryck.

Hemsidans frontend är byggd på samma sätt som vår egen hemsida är, nämligen skapad med React. En av anledningarna till detta är Reacts förmåga att förbättra prestandan på en hemsida. Något som såklart är av stor vikt för användarupplevelsen. Här du läsa mer om React.

Svårigheterna har egentligen bestått av att få med så mycket intressant information som möjligt men samtidigt behålla en schysst struktur på hemsidan. Genomtänkt navigering och konvertering har resulterat i en proffsig, användarvänlig hemsida. Ett resultat som vi på Ebeling tycker blev riktigt bra om vi får säga det själva.

  • Hemsida i WordPress
  • Webbdesign
  • Grafisk profil
Besök sidan
Redan på startsidan informeras användaren om kommande CL-matcher
Redan på startsidan informeras användaren om kommande CL-matcher
Live-uppdateringar ifrån Champions League
Live-uppdateringar ifrån Champions League
FC Bayerns laguppställning
16FC Bayerns laguppställning