E-handel med Jetshop

Vill ni ta nästa steg eller är ni i uppstarten av er e-handelssatsning. Oavsett så kan vi bistå med vår expertis i att ni ska lyckas med en framgångsrik e-handels. Vi har mångårig erfarenhet i att bygga e-handelssajter och som designpartner till Jetshop så får du som kund inte bara vår breda kunskap gällande framtagande av en bra e-handel utan även en plattform som är en stabil grund, enkelt att anpassa och redo att bygga ut.

Varför Jetshop?

Med Jetshop Commerce kan du engagera och rekrytera nya kunder helt sömlöst. En intelligent e-handelsplattform som möjliggör e-handel fullt integrerad med kassasystem, affärssystem, produktinformationssystem och betalsystem.

Jetshop Commerce är förberedd för morgondagens ökande behov av helt integrerad omnikanal-handel, och framförallt, byggd för att skapa maximal kundupplevelse, oavsett kanal.

En aktiv partner

Vi vill gärna vara med i idé-stadiet av er uppstartsprocess gällande e-handeln och fungera som ett aktivt bollplank där vi sätter upp en tydlig plan kring hur vi åstadkommer det ni vill med er e-handel.

Enkelhet och framgång hand i hand

När vi tar fram en e-handelssajt tittar vi inte först och främst på hur färgsprakande eller vilka extraordinära funktioner man kan klämma in utan först och främst analysera och förstå slutkunden. Många går i fällan att man vill skapa något som ser magiskt ut för ögat men man glömmer bort enkelheten vilket är e-handels främsta styrka och den får man aldrig försumma. En e-handelssajt ska generera pengar.

Tillhandahåller en helhetslösning

Vi finns med vid er sida från start till mål i ett projekt som kan se ut på följande sätt:

  • Projektstart
  • Design
  • Implementation
  • Utbildning
  • Lansering

Vi berättar gärna mer vad vi kan göra för er e-handel!

Kontakta oss här >>

Kommentarer inaktiverade.