Expert på att bygga e-handel & digital kommunikation

logo

Ultimate Nordic

E-handelWebbdesignWebbutveckling

Om projektet

Ny e-handelsplattform för Ultimate Nordic! Ultimate Nordic är en ledande distributör av välkända varumärken inom sport, outdoor, industri och profilering. Deras agentur har främst varit inriktad mot att förse återförsäljare med märken som Leatherman, Alpina, Crispi, Camelback med många fler. Under de senaste åren har Ultimate Nordic, genom en aktiv drivkraft i konsolideringen av olika branscher, vuxit kraftigt genom förvärv och infusioner av andra företag, och idag är företaget en betydande distributör till flera olika branscher. Men med en sviktande fysisk handel i sikte och ett växande behov av att själva nå konsumenterna är givetvis e-handeln ett självklart steg för ett framstående företag som Ultimate Nordic.

Ny e-handelsplattform för Ultimate Nordic

Projektets huvudsakliga fokus har varit att skapa en generell bas som med små justeringar passar en rad olika varumärken. Men för att skapa en kostnadseffektiv modell behövde vi en stabil grunddesign. Utmaningen antagen. Därför byggde vi en lösning där ett större antal shoppar delar kodbas. Som ett resultat av denna lösning, minimeras arbetet vid implementation av ny funktionalitet. Då designen autoklonas från grundstrukturen till underliggande shoppar.


Som så ofta när vi jobbar med starka varumärken är balansgången mellan varumärkesbyggande och konvertering en stor utmaning. Givetvis är en användarvänlig navigering alltid nyckeln till en framgångsrik och konverterande e-handel. Så här har våra många år av filande på detaljerna varit värdefulla i framtagandet av designen.

  • E-handel
  • Jetshop
  • Webbdesign

Affärssystem och Jetshop Flight

Arbetet med Ultimates e-handel har stora krav på att vara smart integrerat med deras affärssystem. De vill att all administering i så stor utsträckning som möjligt ske i samma system och inte i Jetshops gränssnitt. Men som alltid när vi har data som skall komma in på rätt sätt har vi varit kreativa i användandet av olika fält. Därför är nu är så gott som all administrering automatiserad genom integration med affärssystemet.

Nyfiken på vår partner in crime? Då kan du läsa mer om hur vi jobbar med e-handelsproffsen på Jetshop här. an du läsa mer om hur vi jobbar med e-handel tillsammans med Jetshop.

Besök sidan
Startsidan för Leatherman
Startsidan för Leatherman
Startsidan för Leatherman
Leatherman
Startsidan för Ledlensershop
Startsidan för Ledlensershop
Startsidan för Ledlensershop
Ledlensershop

Intresserad av att göra något liknande?

Telefon

0303-10404

Hitta hit

Uddevallavägen 13
Stenungsund

Ebeling Webbyrå AB

org. 559118-0061