Nu lanserar vi tillsammans med Minot en e-handel som gör skillnad i människors vardag. Familjeföretaget med fysioterapeuten i främsta ledet erbjuder en e-handelsupplevelse utöver det vanliga.

För Minfot.se är inte bara en e-handel; det är en väl genomtänkt sida där bekvämlighet möter teknik och skapar en smidig och användarvänlig upplevelse. Med fokus på målgruppen och att sprida den kunskap som finns inom företaget är det lätt för användaren att hitta rätt produkter.

Mer än bara e-handel

Ledord i projektet: Kunskap, användarvänligt och konverterande

  • Framtagande av design
  • Projektledning av implementationen
  • Frontend-implementation i Norce Flight ett ramverk byggt i React.

Människor i Centrum

Genom att använda våra tekniska färdigheter och en öppen öra för användarbehov, skapade vi en e-handel som inte bara är visuellt tilltalande utan också otroligt lätt att använda. Genom att balansera estetik med användarvänlighet, skapade vi en webbplats där människor inte bara kan köpa produkter, utan också få expertråd och tips om fotvård. Plattformen är inte bara en handelsplats; den är en kunskapskälla och en gemenskap.

Minfot.se är nu en plats där människor inte bara hittar produkter, utan också kunskap, expertis och viktigast av allt, bekvämlighet. Varje klick på webbplatsen är en del av vår gemensamma resa mot att göra fotvård tillgänglig för alla på ett bekvämt och kärleksfullt sätt.

Nyfiken på vår partner? Då kan du läsa mer om hur vi jobbar med e-handelsproffsen på Norce här.

Besök sidan