Vi är stolta över att ha haft möjligheten att samarbeta med företaget Siden Selma och vara en del av deras digitala transformation. Tillsammans har vi skapat en imponerande ny webbshop som bygger på den kraftfulla React-plattformen och utnyttjar Norce Flight-funktionerna till fullo.

Siden Selma är känt för sin exklusiva kollektion av högkvalitativa sidenvaror, och vi ville säkerställa att deras nya webbshop återspeglade den elegans och kvalitet som deras varumärke representerar. Genom att använda React och Norce Flight har vi skapat en webbshop som är både visuellt imponerande och användarvänlig.

Kunskap, prisvärt, kvalitetsprodukter

Många fina ledord skulle få plats och kundresan var som alltid i fokus.

  • E-handel
  • Norce
  • Webbdesign

Mot högre försäljning

Det har varit en spännande resa att få arbeta med Siden Selma och ta deras digitala närvaro till nya höjder. Vi är övertygade om att den nya webbshoppen kommer att vara ett kraftfullt verktyg för att stärka företagets närvaro online och göra det enklare för kunder att upptäcka och njuta av deras fantastiska sidenvaror.

Siden Selmas webbutik byggd på React i Norce Flight

Med Norce Flight har vi kunnat integrera avancerade funktioner som snabbladdning av sidor, sökfunktionalitet och smidig navigering, vilket ger en överlägsen kundupplevelse. Dessutom har vi anpassat designen och layouten för att tydligt kommunicera Siden Selmas varumärkesidentitet och underlätta för kunderna att hitta och köpa deras produkter.

Nyfiken på vår partner? Då kan du läsa mer om hur vi jobbar med e-handelsproffsen på Norce här.

Besök sidan