Vi är malliga över att ha samarbetat med företaget 24.se för att utveckla en banbrytande front-end för deras nya webbshop, byggd med den kraftfulla React-plattformen Norce Flight. Vårt fokus har varit att skapa en design och webbshop som inte bara är visuellt tilltalande utan också optimerad för hög konvertering.

Genom att kombinera Reacts flexibilitet och Norce Flights avancerade funktioner har vi skapat en webbshop som erbjuder en sömlös och engagerande användarupplevelse. Vi har tagit fram en design som är både attraktiv och funktionell, vilket gör det enkelt för kunderna att hitta och köpa produkter med lätthet.

Direkt effekt på konverteringen

Vår starkt konverterande strategi har inkluderat optimering av användargränssnittet, snabb sidbelastning, och enkel navigering för att minska friktion och öka försäljningen. Resultatet är en webbshop som inte bara imponerar visuellt utan också driver resultat genom ökad konvertering och försäljning.

Vi är stolta över vårt samarbete med 24.se och är övertygade om att den nya webbshoppen kommer att ta företagets online- närvaro till nya höjder. Besök 24.se och upplev själv hur den nya webbshoppen skapar en överlägsen och smidig shoppingupplevelse för kunderna.

Nyfiken på vår partner? Då kan du läsa mer om hur vi jobbar med e-handelsproffsen på Norce här.

Besök sidan