Vi är stolta över att dela vårt senaste projekt – Alpingaraget.se, där vi har vävt samman teknik och kreativitet för att skapa en e-handelsupplevelse utöver det vanliga.

När vi träffade teamet på Alpingaraget.se var det tydligt att de inte bara ville sälja produkter; de ville skapa en känsla av gemenskap, äventyr och expertis. Därför dök vi djupt in i deras värld, lyssnade på deras berättelser och förstod deras passion för alpin utrustning. Det var från dessa samtal som vår vision började ta form.

Skapandet av Alpingaraget.se

Visionen: Den fysiska butikens fördelar, med e-handelns bekvämlighet.

  • Framtagande av design
  • Projektledning av implementationen
  • Frontend-implementation i Norce Flight ett ramverk byggt i React.

Resultatet – En Alpin Dröm som Blivit Verklighet

Idag står Alpingaraget.se som en digital skattkista, redo att utforskas av älskare av alpina äventyr. Varje detalj, från framtagande av den lekfulla designen till den smidiga kundupplevelsen, är resultatet av vårt samarbete med Alpingaraget och deras djupa förståelse för sin kundgrupp. Genom smarta moduler berikar de Alpina mästarna sidan med inspirerande innehåll, grafiskt tilltalande specifikationer av produkter, användarvänliga verktyg för att välja rätt tillbehör och mycket mer.

Idag står Alpingaraget.se som en digital oas för alpinentusiaster. Vi är stolta över att ha bidragit till skapandet av en plats där gemenskapen kring alpin livsstil kan frodas. Det är inte bara en webbutik; det är en plats där passion möter teknik och skapar något unikt.

Nyfiken på vår partner? Då kan du läsa mer om hur vi jobbar med e-handelsproffsen på Norce här.

Besök sidan