Kalaskungen

Grafisk Design

Sprudlande illustration till en kalasglad kung

Vi skapade en sprudlande illustration till kalasglad kung. Kalaskungen behövde någonstans att hålla sina sprudlande fester. Och vad passar väl bättre då, än en ö, långt från vuxenvärldens krav på ordning och reda? Därför kom kalasön till. Formatet blev en vektoriserad illustration. Och passar därför främst ett digitalt användningsområde. Skissarbetetet låg till grund för bilden som sedan digitaliserades i Adobe Illustrator. Som ett resultat av fantasier, en färgskala som återspeglar färgerna på siten och glada inslag, pryder nu kalasön webbshoppens footer.

Vi får väl se om även årstiderna kommer synas på kalasön i framtiden. För en levande hemsida där grafiska element kontinuerligt uppdateras är i många avseenden fördelaktigt. Inte minst i kommunikationen med besökaren. Blir du intresserad av hur vi jobbar med grafiskt material? Och undrar om det är möjligt att göra verklighet av dina egna fantasiöar? Då kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig här.

  • Skiss
  • Vektorisering (Illustrator)
  • Implementation

Kalaskungens e-handel

Kalaskungens e-handel är en liten färgsprakande karamell som vi under flera år varit förärade att få vidareutveckla. Därför är det extra roligt att få utsmycka shoppen med visuella element som illustrationer och liknande.

Kalaskungen.com startades av två föräldrar som älskar barnkalas. De ville skapa en sajt där småbarnsföräldrar kan välja ut fina saker till barnkalaset. Deras sortiment är gigantiskt och det går att hitta de mest otippade och fantasieggande kalasartiklarna. Det är lätt att surfa runt bland girlanger och ballonger i evigheter när det är dags för oss att reka inför nya funktioner. Kalaskungen finns dessutom på flera nordiska marknader. Så att bo i Finland eller Norge är inget problem. Du kan ändå handla roliga kostymer till halloween eller gulliga servetter till dopet.

Vill du läsa mer om projektet med kalaskungens webbshop? Då kan du göra det här.

sprudlande illustration för kalasglad kung