Vi är glada över att presentera den nya webbshoppen för aworldofcraft.se, front-end byggd i Norce Flight-plattformen. Vår målsättning var att ge aworldofcraft.se en stilren och kreativ känsla som perfekt kompletterar deras utbud av handgjorda hantverk och konstnärliga produkter.

aworldofcraft.se är dedikerade till att främja konst och hantverk och vi är stolta över att ha fått vara en del av deras digitala resa. Besök den nya webbshoppen och upplev själv den stilrena och kreativa atmosfären som vi har skapat för aworldofcraft.se’s fantastiska sortiment av produkter.

Från ax till limpa

En förenklad kundresan var som alltid i fokus.

  • Framtagande av design
  • Projektledning av implementationen
  • Frontend-implementation i Norce Flight ett ramverk byggt i React.

Visuellt, kreativt och stilrent

Den nya webbshoppen är en visuell fest, där varje sida är noggrant utformad för att spegla aworldofcraft.se’s kreativa essens. Genom att använda Norce Commerce har vi skapat en smidig och intuitiv köpupplevelse för besökarna, med enkla navigationsvägar och snabb sidbelastning för att säkerställa att produkterna framträder i all sin skönhet.

Vår designstrategi har särskilt fokuserat på att låta aworldofcraft.se’s produkter ta centrum scenen, medan vi samtidigt har integrerat stilrena och kreativa element som gör webbshoppen minnesvärd och unik. Resultatet är en webbshop som inte bara inspirerar besökarna utan också underlättar deras inköpsbeslut.

Nyfiken på vår partner? Då kan du läsa mer om hur vi jobbar med e-handelsproffsen på Norce här.

Besök sidan