Nyförvärv till arbetslaget.

Ebeling Webb fortsätter att växa!

Under våren stod transferfönstret öppet på byrån. Detta resulterade i att kunskapsbasen fick ytterligare bredd i den nyexade socionomen Lena. Den tyngsta meriten i rekryteringen var givetvis Lenas intresse för cykling, även om förmågan att sköta såväl bokföring som projektledning var något av ett plus i kanten. Det administrativa arbetet står högst på listan, men det finns också en stark, kreativ kraft i vår nya medarbetare. Något vi säkerligen kommer märka av under sommarens gång.

En kort men intensiv Q and A med Lena avslöjar snabbt vad som är främsta drivkraften i hennes intågande på byrån:

”Jag är helt enkelt ständigt på jakt efter att lära mig nya saker. Jag har en inneboende förkärlek för att göra upp planer och strukturera, samtidigt som jag har en kreativ och lagom rörig hjärna som kan blänka till när en minst anar det.”

Vi dundrar därmed in i sommarmånaderna med förstärkning, och med det följer stora förhoppningar om en fortsatt händelserik framtid för Ebeling Webbyrå. Så håll ett öga öppet åt vårt håll för fler uppdateringar som lite hemlighetsfullt står i antågande. Vad som kommer ske med den väletablerade djungelbron återstår att se.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.